Avtackningspresent - Årets bästa presenttips

Avtackningspresent 2024 – Årets 50 bästa presenttips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Börjar dagen närma sig då ni ska tacka av en kollega på jobbet? Du kanske har fått i uppgift att hitta en fin och minnesvärd avtackningspresent till en kollega eller en chef som ska sluta. Ingen tid för oro, vi hjälper dig att hitta något riktigt uppskattat och minnesvärt oavsett ålder, tid i tjänsten samt intressen. Vi säkerställer att det blir en dag och en present att minnas och se tillbaka på med glädje och uppskattning.

Vårt handplockade urval av presenttips passar även alla plånböcker. Vi har allt ifrån små presenter till de mer lyxiga varianterna.

Årets bästa avtackningspresenter 2024

Exklusiva skulpturer stöpta i bara 99 exemplar

Ölbryggarkit - Brewbarrel

Choklad med eget foto

Baileys Varm Choklad-pulver

Chips och dubbel-dippskål - KitchPro

Personligt Spiegelau Whiskyglas med Gravyr - Bo...

Chokladmedalj med Eget Foto

Snusdosor med gravyr

Personligt Spiegelau Vitvinsglas med Gravyr - E...

Personliga strumpor - Multiface

Personligt Spiegelau Ölglas med Gravyr - Boksta...

Chokladgroda med Eget Foto

Diplom - Världens bästa...

Personligt Spiegelau Champagneglas med Gravyr -...

Guldros - 24K Guldpläterad Ros

Ölväst - Utenu

Personligt Spiegelau Ölglas med Gravyr - Boksta...

100 Things To Do Skrapaffisch

Personligt förkläde - Multiface

Chokladask med Egna Foton

Fällkniv & Multiverktyg med namn

100 Beers Skrapaffisch

Personaliserade muggar

Personlig Marshmallow med Eget Foto

Grillset med personlig gravyr

Cryptex-pussel

Chokladkaka med Eget Foto

Motorsport och Adrenalin upplevelser

Strumpor med tryck

Champagnesabel med personlig gravyr

Populära ljusstakar

Sport & Fritid upplevelser

Ölglas med personlig gravyr

Designa Ditt Eget Kuddfodral

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl

Choklad med foto

Rund skärbräda med personlig text

Prydnadsfigurer

Hälsa, spa, skönhet och massage upplevelser

Designa Din Egen T-shirt - Medium

Orrefors Ice Cube - Ljuslykta med namn

Karaff och glas med personlig gravering - Orref...

Personlig öl presentset

Designa Din Egen Tårtbild

Gigantisk Choklad Marabou

Personlig vingåvoset

Vinglas med personlig gravyr

Skärbräda med gravyr - sköld

3-delars knivset med personlig hälsning

Dopflaggstång 42cm med gravyr

Personlig ostbricka

Personlig redskapstrio

Personliga glasunderlägg i skiffer 4-pack

Okrossbart champagneglas i plast - Koziol, 1 st

Brunchkryssning

Personlig nyckelring

Graverad tändare med namn

Smyckesask med Evighetsros

Baileys Tryfflar i Tub

BBQ Golf Grillredskap

Bukett med Evighetsrosor

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Grillmaster BBQ-låda

Chili Klaus Hot Sauce No. 1

Chili Klaus Hot Sauce Presentask

Chili Klaus Last Man Standing Spel

Chili Klaus Spicy Presentlåda

Choklad med egen text

Chokladbombshjärtan för Varm Choklad 2-pack

EXIT: Puzzle Escape Room-spel

Gigantiskt Choklad Toblerone

Hjärtformad Ask med Evighetsrosor

Ice Cube of Sweden

iDventure Cluebox Captain Nemo's Nautilus

iDventure The Cluebox

iDventure Tin Woodman's Heart Presentgömma

Personligt fotopussel - Hjärta

Portabel Smoothie-blender - KitchPro

Skäggolja i Presentask – 24 Dofter

Smältande Anka för Varm Choklad

Star Wars Baby Yoda Mugg

Vi hjälper dig att hitta en avtackningspresent

När det är dags att ta farväl av en kollega på jobbet så kan det kännas viktigt att hitta något riktigt fint som visar hur mycket personen har betytt för företaget och för kollegorna. Det kan finnas flera anledningar till att tacka av en person, det kan vara vid föräldraledighet, pension, byte av arbetsplats, studieledighet eller flytt till en annan ort eller land. 

Oberoende av vilken anledning det kan vara, så vill vi önska lycka till med en fin avtackning och en minnesvärd present. Genom en fin gest vill vi hylla personens prestation, tacka för den tid som varit och berätta att personen kommer att vara saknad i teamet.

Vi rekommenderar att fokusera på någonting som passar både personens intressen samt är en symbol för företagets uppskattning för genomfört arbete. Låter det som en utmaning? Det behöver dock inte alls vara svårt, vi har ett stort urval av presenter som passar för alla olika typer av avtackningar, företagskulturer samt personligheter!

Så luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig! Läs igenom våra tips på avtackningspresenter i lugn och ro, så kommer du definitivt att hitta en riktigt fin och minnesvärd gåva som kommer att glädja mottagaren under många år.

 

Avtackningspresent till kollega

Att säga adjö till en kollega kan vara lite bitterljuvt, men det är också en möjlighet att visa uppskattning för deras tid och arbete på arbetsplatsen. En avtackningspresent till kollega är ett sätt att göra detta ögonblick minnesvärt och visa att deras insatser har betytt mycket för teamet. Fundera igenom vilka intressen och hobbies som personen har, följ våra råd och tips och sedan kan du enkelt göra ett val utifrån detta.

En personlig presentidé till en kollega som byter jobb, är att ge dem en present som är relaterad till deras arbetsplats och som de även kan ha nytta av framåt. Det kan vara en elegant väska, ett personligt vingåvoset eller någon form av smycke med en personlig gravyr. Det kan även vara en vacker och dekorativ skulptur som kan följa med till nästa arbetsplats eller stå i bokhyllan hemma.

Vill ni påminna kollegan om alla era fina och roliga stunder tillsammans? Då kan olika fotopresenter komma väl till pass. En present till kollega som slutar kan även ges i form av en upplevelse. Beroende på intresse, så kan ni välja en äventyrlig sådan eller en med fokus på avslappning. Några exempel är ballongfärd, stadsvandring, lyxig middag med ett spännande tema eller en spaweekend. 

Oavsett vilken avtackningspresent till kollega du väljer, se till att det är något som passar deras personlighet, visar er tacksamhet och lyckönskan inför framtida äventyr. Det är en gest som kommer att finnas kvar i minnet och uppskattas långt efter deras sista arbetsdag.

 

Avtackningspresent till chef

Att välja rätt avtackningspresent till en chef är ett tillfälle att visa tacksamhet för deras ledarskap och vägledning under sin tid på arbetsplatsen. En minnesvärd present kan göra deras avsked ännu mer speciellt och låter dem veta hur mycket de har betytt för teamet. 

En tidlös och klassisk presentidé är ett elegant armband med personlig gravyr, en vacker ram med ett fotokollage eller en användbar och snygg väska. Det är presenter som de kan använda och njuta av varje dag, och som påminner dem om er tid tillsammans som ett team.

För en chef som uppskattar det goda i livet och som tycker om en smakupplevelse, så kan en champagneprovning, en brunchkryssning  eller en lyxig middag med hotellövernattning vara en idé. 

Är chefen en person som tycker om att utveckla sig själv och gärna provar nya saker? Då kanske en kurs inom något av deras intresseområden kan vara en god idé. Vi har allt ifrån smyckessmideskurser och glasblåsning till målar- och fiskekurser.

När du väljer present till chef som slutar, se till att det är något personligt och meningsfullt som både visar uppskattning och tillvaratar deras intressen. 

 

Avtackningspresent vid pension

När en kollega går i pension så vill du säkert förmedla ett minnesvärt farväl och hylla deras prestationer på arbetsplatsen. Nu är det dags för ett nytt kapitel i livet och då är det högt värderat med ett fint minne från tiden tillsammans. Med våra tips och råd kommer du att hitta just den speciella presenten som du letar efter och som förmedlar er uppskattning och hyllning till mottagaren.

En fotopresent kan bli ett kärt minne för den nyblivna pensionären och det är garanterat något som personen kommer att glädjas åt i många år. Som exempel kan ni välja att göra en fotobok med fina minnen från arbetsplatsen.

För den som uppskattar avkoppling och njutning, kan en ost- och vinprovning som kompletteras med en personlig ostbricka vara ett uppskattat alternativ. På så sätt kombinerar ni både en upplevelse med något bestående. En dag av njutning på exempelvis ett spa med härlig massage och ansiktsbehandling kan också vara uppskattat efter många år av hårt arbete.

Fokusera på personens intressen och välj något som förmedlar er tacksamhet och ett varmt “lycka till” . Vi hjälper dig med råd och tips på vägen för att hitta en personlig present som kommer att bli minnesvärd och uppskattad.

 

Avtackningspresent vid föräldraledighet eller studieledighet

När en kollega går på föräldraledighet eller studieledighet är det ett ypperligt tillfälle att hylla deras nya äventyr och ge dem en uppmuntrande start på den kommande perioden. En gåva vid detta tillfälle är inte en självklarhet och därför kommer den att betyda extra mycket! En väl vald avtackningspresent inför en ny epok i livet visar er uppskattning för deras arbetsinsats.

En personlig presentidé för den som ska gå på föräldraledighet, är att ge dem en specialdesignad present såsom en babyfilt, en tröja eller en body med ett fint foto eller text. För den som ska studera kan ni välja något användbart såsom en väska, hörlurar eller en specialdesignad mugg med ett foto eller ett citat. Det är gåvor som visar omtanke och uppmuntran för deras nya fas i livet.

Vill ni fokusera mer på en avtackningspresent som förmedlar avkoppling och avslappning, kan en spadag, en helkroppsmassage eller en ansiktsbehandling vara bra tips.

Oavsett vilken avtackningspresent inför den kommande tjänstledigheten du väljer, se till det speglar deras intressen och personlighet, samt visar er uppskattning för deras arbete. Önska dem lycka till och välkomna tillbaka med er fina avtackningsgåva. 

 

Lyxig avtackningspresent

När det är dags att säga adjö till en kär kollega, chef eller vän som går vidare till nya äventyr, varför inte överväga att ge dem en lyxig avtackningspresent som verkligen visar uppskattning för allt hårt arbete? Det kommer garanterat att glädja mottagaren och skapa ett oförglömligt minne från dagen och er tid tillsammans.

Ett lyxigt förslag är att ge dem ett snyggt halsband eller ett armband av hög kvalitet. Det är en tidlös och klassisk gåva som inte bara kommer att vara vacker att bära, utan också påminna dem om deras tid på arbetsplatsen. Överväg att gravera in deras namn, initialer eller något annat tänkvärt.

För den som uppskattar god mat och dryck, kan en exklusiv middag med fint vin och kulinariska läckerheter vara den perfekta gåvan. Vi har ett stort urval av olika middagsteman samt även lyxiga skaldjurs- och brunchkryssningar.

Ett annat lyxig presenttips är något upplevelsebaserat äventyr, såsom en helikoptertur, skärgårdstur i en ribbåt eller varför inte lösa ett spännande mordmysterium?

Kolla igenom vårt unika sortiment och välj något riktigt lyxigt och härligt som avtackningspresent till din arbetskamrat. Din present kommer att höjas till skyarna och bli en snackis under lång tid framöver!

 

Bra avtackningspresent

Vid en avtackning är det viktigt att hylla personen som slutar på ett trevligt sätt samt att önska lycka till inför kommande fas i livet. Har det hamnat på ditt bord att hitta en bra avtackningspresent? Ingen tid för oro, vi kommer att göra valet både enkelt och smidigt. Vi gör presentjakten både roligare och mer lättsam med vårt uppskattade och handplockade sortiment.

Om du vill ge ett personligt minne från dagen samt från ert tid tillsammans, kan en personlig fotobok eller en elegant ram med gemensamma minnen vara ett riktigt bra tips. Det är en fin gest som låter personen se tillbaka på er tid som ett arbetsteam med glädje och uppskattning.

För den matlagningsintresserade kollegan, kan något användbart såsom grillverktyg med ingraverat namn, ett personligt kockförkläde eller varför inte en ölprovning vara den perfekta avtackningspresenten. 

Vill du hitta en klassisk gåva som samtidigt är ett minne från er tid tillsammans, så kan ett karaffset med gravyr, ett smycke eller en väska med något fint ingraverat vara ett presenttips.

En bra avtackningspresent är ett sätt att visa att personen kommer att bli saknad samt att deras bidrag har betytt mycket för företaget och för teamet. Med hjälp av vårt skräddarsydda sortiment kommer vi att hjälpa dig att hitta den rätta gåvan som kommer att bli en riktig favorit för mottagaren.

 

Avtackningspresent för en mindre budget

När du ska välja ut en fin avtackningspresent till en kollega eller en chef, så behöver det inte alls kosta en förmögenhet. Vi har presenttips för alla olika prisnivåer och en lite mindre budget behöver inte alls betyda att du gör avkall på kvaliteten. Det viktigaste är att välja något med omtanke och omsorg samt som speglar personens intresse. Vi har många minnesvärda och personliga gåvor som kommer att göra personen som slutar genuint glad.

Gåvor som både är personliga och kreativa, är olika former av fotopresenter. Här sätter endast fantasin gränser, det finns oerhört mycket att välja på. Vad sägs exempelvis om ett personligt fotokollage med roliga minnen från er tid tillsammans? Några andra presenttips är värmeljushållare, spelkort och pussel med foton eller kanske ett specialdesignat kockförkläde. 

Andra budgetvänliga alternativ är handdukar, grillverktyg eller glasunderlägg med personens namn ingraverat. En termos, ryggsäck eller kanske ett multiverktyg med en inskription kan passa naturälskaren. 

Alternativen är många och en mindre present behöver inte alls betyda en tråkig eller mindre uppskattad gåva. Det är tanken och engagemanget bakom en avtackningspresent som räknas. Välj någon av våra personliga presenter och du kommer garanterat att få ett stort leende tillbaka!

 

Avtackningspresent i form av en upplevelse

Snart närmar sig dagen när det är dags att säga adjö till en av dina kollegor. Då vill ni självklart hitta någonting som glädjer personen och skapar ett härligt minne från er arbetsplats och tid tillsammans. Om du fått det hedervärda uppdraget att hitta en present så behöver du inte vara orolig. Vi har ett brett sortiment som både är annorlunda och garanterat överraskar mottagaren.

Om ni har valt att fokusera på en upplevelsebaserad present istället för något materiellt, så finns det många olika spännande aktiviteter att välja på. 

För den äventyrlige, varför inte välja en helikoptertur, ballongfärd eller ett tandemhopp? Om personen är intresserad av bilar och motorsport finns det även flera roliga aktiviteter inom denna kategori. Det ger dem möjlighet att skapa spännande minnen och ta en paus från vardagen.

För den som är kunskapstörstande och älskar att lära sig nya saker, fundera på om en kurs inom personens intressesfär kan vara intressant. Några förslag från vårt sortiment är matlagningskurs, keramikkurs, glasblåsning- eller chokladpralinkurs.

Vill du fokusera på en avkopplande present? Då kan exempelvis massage, ansiktsbehandling och olika spaupplevelser vara något att rikta in sig på.

Med hjälp av våra tips och vårt unika sortiment, kan du hitta en personlig present som passar deras intressen. Det är en gest som visar er tacksamhet och önskar dem lycka till med deras framtida äventyr. En avtackningspresent i form av en upplevelse är en gåva som garanterat kommer att uppskattas och leda till nya härliga minnen.

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna