Presenter til honom

Present till pojkvän
Till pojkvän
Personliga presenter till honom
Personliga
Presenter till bästa vän
Till bästa vän
Julklappar till honom
julklappar

POPULÄRA presenter till honom 2024

Exklusiva skulpturer stöpta i bara 99 exemplar

Personliga strumpor med foto

Ölbryggarkit - Brewbarrel

Stjärnhimmel affisch

Choklad med eget foto

Baileys Varm Choklad-pulver

Chips och dubbel-dippskål - KitchPro

Amigo ID-Armband för Män i Sterling Silver

Snusdosor med gravyr

Personliga strumpor - Multiface

Elektrisk Värmefilt Deluxe - Cozy

Twinkly Line Appstyrd LED-list

Stjärnhimmel med stadskarta

Oversize Hoodie - Snug Rug

Handdukar med namn

Diplom - Världens bästa...

Personlig namntavla

Personliga fotoböcker

Presentartiklar

Se mer »

Present till honom

Även om män är relativt simpla som personer är det en annan sak när det kommer till att köpa presenter till dem. Inte minst om du letar efter en present till honom som är unik och personlig. Vilken present som passar beror på mannen i fråga, vilken relation ni har samt tillfället i fråga.

Om du vill ge honom något annat än ett par kalsonger eller en verktygslåda i år finns vi här till hjälp. Vårt imponerande urval av presenttips från olika återförsäljare kommer att skämma bort dig med valmöjligheter. Vi förstår att det inte finns en universell present som passar alla män. Därför har vi lagt ner tid och arbete på att sammanställa en guide för hur du hittar olika presenter i olika kategorier till honom. Allt för att göra det enklare för dig.

Så vem du än köper till, oavsett om det är en pojkvän, pappa, son, make eller kompis – har du kommit till rätt ställe!

 

Julklapp, födelsedags-, farsdags-, jubileums- eller alla hjärtans dags-present?

Man kan inte köpa lycka, men man kan köpa en present till honom och garanterat bli lycklig när man ser hur glad han blir.

Livet ger en många anledningar att fira något, och vad är då bättre än att uppskatta eller önska någon med fantastiska presenter? Vare sig det gäller en födelsedag, en årsdag eller ett annat speciellt tillfälle, är presenter ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet för denne person.

Oavsett om du letar efter personliga presenter till honom för hans födelsedag eller en present till honom som har allt på alla hjärtans dag kan vi hjälpa dig. Vi sammanställer nämligen listor över presenttips till män som passar att ge bort under alla tillfällen.

Gåvor kan såklart ges bort när som helst. Betydelsen av tillfället bör dock fortfarande betyda något på värdet och storleken av den present du tänker ge bort. Troligen vill du ge en present till honom som kostar mer på er tionde årsdag än på er första årsdag. På samma sätt vill du troligen ge en större gåva till din pappa när han fyller 60 än när han fyller 57.

 

Spontana presenter uppskattas också

Det är inte bara kvinnor som uppskattar blommor efter en tuff dag på jobbet eller i samband med en löneförhöjning. En present till honom kan också vara spontan.

Att få en gåva helt oväntat kommer alltid att få mottagaren att le. Överraskningsmomentet gör att vilken gåva som helst blir något speciellt. Även om det bara är en liten sak, visar det faktum att den kommer utan förvarning mycket om hur du bryr dig om honom.

En spontan present till honom kan till exempel ges bort när han precis avklarat en tenta, när han sprungit sin första mil – eller varför inte när han gjort något riktigt snällt för dig? En spontan och personlig present till honom uppskattas alltid, oavsett storlek och värde.

 

Present till pappa, pojkvän, make, son eller kompis?

Den relation du har till personen är också betydande för vilken present till honom du tänker köpa. Även om din pojkvän och pappa har liknande intressen kommer du troligen inte köpa samma present till de båda. På samma sätt kommer du högst sannolikt inte ge din kompis liknande present som du ger till din son. Vilken relation du har till mannen kommer att spela roll när du letar efter en present till honom.

 

Present till pappa

När du letar efter presenttips till din pappa bör du leta efter en som tackar honom för allt han gjort och samtidigt ge igen för de dåliga skämt han dragit genom åren. Kanske vill du leta efter roliga presenter till honom för att visa detta, eller mer personliga presenter till honom för att visa din uppskattning.

 

Present till pojkvän

Om det är din pojkvän du letar efter en present till finns det gott om alternativ att välja mellan. Men även här spelar tillfället roll. Du kanske inte vill ge samma present till honom i julklapp som på alla hjärtans dag. Hur som helst är det ett perfekt tillfälle att leta efter personliga presenter till honom när det är dags att skämma bort din pojkvän.

 

Present till maken

Är mannen i ditt liv mer än bara en pojkvän kan en present till honom få vara värd lite mer. Inte minst på hans födelsedag eller er årsdag. Även om han säger att han inte vill ha något är en present till honom alltid en uppskattad och fin gest. Nu när ni varit tillsammans ett tag borde du dessutom ha en ganska bra uppfattning om vad han gillar. Baksidan av detta är dock att du förmodligen redan använt alla dina bästa idéer. Vilken tur att vi finns här och sammanställer flera presenttips till maken.

 

Present till sonen

För sonen är det enklast att lyssna på vad han önskar sig, inte minst om han är tonåring. Annars finns det en risk för att han säger precis vad han tycker om presenten – och inte på ett trevligt sätt. Önskar han sig kläder kan du skämma bort honom med en snygg jacka eller ett par coola sneakers. För spelnörden finns det massvis av spelkonsoler och tillhörande spel att välja mellan som kan vara en perfekt present för honom. Eller så kanske du ska överväga roliga presenter till honom om han har humorn?

 

Present till kompisen

Att köpa present till sin killkompis är inte alltid det enklaste. Fyller personen i fråga inte jämnt är det inte säkert att man vill spendera för mycket pengar på en present till honom. Då kanske du vill leta efter roliga presenter till honom som inte kostar mer än någon hundralapp. En upplevelse kan också vara en perfekt present till honom, särskilt om ni kan dela upplevelsen tillsammans.

 

Present till honom som har allt

Vissa människor verkar bara ha absolut allt! Detta upptäcker man verkligen när man letar efter presenttips till män. Oavsett om du köper till en ung man som har allt, eller till en släkting som verkar ha fått alla presentidéer som du kan tänka dig, har vi lösningen för dig!

Vi listar nämligen ett flertal udda och unika presenter till män och kan därför slå vad om att du kan hitta en present till honom som har allt. Oavsett om du vill ge honom en exklusiv upplevelse som man bara får en gång i livet eller en materiell pryl som inte går att köpa på många ställen, har vi ett utbud av unika presenter till män som passar alla budgetar.

Kom ihåg att personen som redan har allt troligen inte vill ha något de inte kommer att ha nytta av. Så se till att presenten du tänker ge bort till honom faktiskt kan komma till användning innan du slår in den. Här bör du troligen leta efter personliga presenter till honom.

 

En upplevelse eller ett presentkort är säkra kort

Om du är ute i sista minuten – eller har knåpat och knåpat men inte kommer på något – funkar en upplevelse eller ett presentkort nästan alltid. Med en sådan gåva slipper du oroa dig över att gåvomottagaren inte blir nöjd.

Upplevelser kan varieras i all oändlighet. Du kan köpa en upplevelse online till en matlagningskurs eller utforma en upplevelse själv och berätta vad du har tänkt. Upplevelsen kan ges till personen i fråga att göra med dig eller med någon helt annan.

Upplevelser och lärdomar varar trots allt längre än presenter. Att lära sig en ny färdighet är något som kan hålla hela livet. Att delta i en matlagningskurs innebär till exempel att personen kan fortsätta att laga recepten i många år framöver. En surfinglektion kan vara början på en livslång passion och en grund för att fortsätta lära sig mer! Det är även en utmärkt present till honom som har allt.

Ett presentkort fungerar på liknande sätt. Presentkort kan du köpa till olika nätbutiker eller fysiska butiker. Men du kan lika gärna skapa ditt eget presentkort till en restaurangmiddag eller ett biobesök och ge som present till honom.

 

Personliga presenter för mannen du håller kär

Känslan av att få en personlig present av någon man håller kär är oslagbar. Så varför inte ge en personlig present till honom?

Personliga presenter till honom uppskattas nästan alltid – om det så är din pappa eller din make. Oavsett tillfälle, om det så är alla hjärtans dag eller julafton, så lär han bli glad om du köper personliga presenter till honom.

Personalisering förvandlar det vanliga till ett unikt eller minnesvärt minne genom att lägga till din egen touch till en gåva. Anpassade eller skräddarsydda gåvor är ofta utsmyckade med ett namn, ett fotografi eller ett kort meddelande som gör det möjligt för personer att förmedla sina tankar och känslor vidare till dem de håller kär.

En present till honom som är personlig behöver inte nödvändigtvis vara något materiellt. Lika personligt är det att bjuda ut din pappa på glass på samma glassbar som ni åt glass när du var liten. Eller säga att du betalar en flygbiljett till din bästa kompis till ett land hen bestämmer.

Personliga presenter till honom bygger dessutom en stark relation. De är genomtänkta och skapar en positiv känsla. En sådan present till honom manifesterar äkta känslor och förmedlar uppskattning till mottagaren. Gåvorna blir både ihågkomna och du lär förstärka din relation till mannen du håller kär.

 

Tänk på gåvomottagarens personlighet

När du shoppar runt efter en present till honom måste du tänka på att gåvan bör vara något som passar personens personlighet. Naturligtvis finns det gott om presenter till män som passar alla. Men vill du visa att du ansträngt dig lite mer bör du absolut tänka på gåvomottagarens personlighet.

 

Den sentimentala mannen

Om du letar efter en perfekt present till den sentimentala mannen bör du tänka på vad han uppskattar mer och vad han uppskattar mindre. Sentimentala personer ser livet på ett lite annorlunda sätt: saker som kan verka vanliga ses som extra vackra och meningsfulla av sentimentala personer.

De uppskattar små vardagliga saker och tenderar att hitta en anledning att fira var som helst. En perfekt present till honom kan därför vara en personlig gåva som visar hur mycket du bryr dig om honom.

 

Den hobbyinriktade mannen

Vissa män har en eller flera hobbys som de brinner väldigt starkt för. Säkerligen tillbringar han mer tid åt sina hobbys än vad han gör åt dig, och det behöver det inte vara något fel på. Att hitta en present för honom brukar dock inte vara särskilt svårt.

Är han en musiknörd? Köp ett produktionsprogram till honom eller en gitarr. Älskar han matlagning? Köp ett snyggt förkläde eller ett par riktigt schyssta köksknivar.

 

Den aktiva mannen

Om mannen i fråga älskar att vara aktiv och är en träningsentusiast kommer han garanterat älska att få gåvor som har med hans intressen att göra. Som present till honom kan du ge ett par nya skor, träningskläder eller ett par hörlurar.

En utmärkt present för honom är även ett helårsabonnemang till ett gym eller en prenumeration på ett träningsprogram. Kanske började han träna hemma under pandemin? Då kan du ge bort träningsutrustning som kan komplettera hans hemmagym.

 

Den praktiska mannen

Kanske är mannen du tänker köpa en present till mer praktiskt än kreativt lagd? Då är det rimligt att hitta en present till honom som låter hans praktiska sida frodas.

Presenter till män som är mer praktiska är också rätt enkelt att hitta. Det gäller helt enkelt att köpa något som de faktiskt kommer att kunna använda i sitt dagliga liv. Alltså saker som är användbara och som man kanske inte tänker på att köpa till sig själv. Vad sägs om en ny plånbok i läder? Eller ett par användbara trädgårdshandskar?

 

Den teknikintresserade mannen

Vissa människor har alltid de senaste digitala grejerna så fort de lanseras. Om du har en sådan man i ditt liv kommer du troligen behöva lägga ner lite mer pengar. Men du kommer också hitta en present till honom som han blir väldigt glad av.

Presenter till män som är teknikintresserade kan till exempel vara ett Nintendo Switch eller en smartklocka. Eller något billigare, som en cool datormus eller ett självlysande tangentbord.

 

Vad ska jag önska mig om jag inte vet vad jag vill ha?

Nu har vi delat med oss av utmärkta presenttips på vad du ska köpa för present till honom. Men vad ska du egentligen önska dig själv när det börjar närma sig din födelsedag, julafton eller något annat tillfälle då du mottar gåvor?

Här är det viktigt att vara ärlig mot sig själv. Har man verkligen allt? Har man verkligen behov för det där? Den perfekta presenten är trots allt en present man å ena sidan är i behov av och å andra sidan något man gärna får i present snarare än att köpa till sig själv.

Det kan vara en dyr present man helst inte vill lägga pengar på själv. Eller så kan det vara en present man vet endast finns i staden där ens föräldrar eller bästa kompis bor. En present man inte utan vidare kan köpa till sig själv med andra ord men man tycker att man förtjänar.

Det är smart att skriva ner de ting du önskar dig på en faktisk önskelista. Denna kan du sedan dela med dig av till dina vänner, din familj eller din partner så att de har mycket enklare för att hitta en present till dig. Då försäkrar du dig också om att du faktiskt får något du vill ha.

Önskelistan behöver såklart inte följas till punkt och pricka heller. Du kan skriva något så enkelt som “en plånbok” eller “en växt” så får de lov att vara kreativa.

 

Jämför presenter från olika återförsäljare för att hitta det bästa priset

Precis som du jämför priser när du ska köpa något till dig själv är det smart att jämföra priser när du ska köpa en present till honom. Det betyder inte att mannen du tänker köpa present åt inte är värd dina pengar. Snarare letar du efter de mest prisvärda alternativen. Istället för att välja något billigt och onödigt är det bättre att köpa en present av hög kvalitet till ett bra pris.

Försök först och främst att bestämma precis vilken gåva det är du är ute efter. När du väl vet vad du ska köpa kan du se vad denna present kommer att kosta hos olika leverantörer, inklusive frakt om du beställer online. På så sätt vet du att du alltid får det bästa priset möjligt.

Om det är en märkesvara du ska köpa är det viktigt att säkra dig om att du får en äkta vara. Tyvärr säljer några butiker oäkta märkesvaror, tyvärr till högre priser än vad de är värda. Undersök därför huruvida butiken är legitim eller inte, exempelvis genom att läsa recensioner.

 

Några snabba, enkla presenttips honom

Ute i sista minuten? Har du inte tid att leta runt efter en present till honom och jämföra priset hos olika butiker? Nedan listar vi några presenter till män som nästintill alltid går hem.

  • Whiskyprovning
  • Lyxkaffe
  • Läderplånbok
  • Termosmugg
  • Klocka
  • Lyxigare choklad
  • Presentkort till en butik

 

Kom ihåg att du känner bäst till mannen du tänker ge bort en gåva till. Det är inte säkert han uppskattar whisky, kaffe eller ens går runt med en klocka.

Denna artikel har granskats av Julian Nordin (5/5)
5/5

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna