Roliga julklappar - Årets bästa roliga julklappstips

Roliga julklappar 2024 – Årets 50 bästa roliga julklappstips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Ibland är allt du behöver några roliga julklappar på julafton. Medan de flesta julklappar som folk vanligtvis ger i julklapp antingen är praktiska, lyxiga eller väldigt personliga, är roliga julklappar ovärderliga. De kan få familjemedlemmar, vänner och partners att minnas och skratta i årtionden framöver.

För att inte tala om att det finns ett stort utbud av roliga julklappar att välja mellan. Överflödet av gåvor kan dock vara förvirrande för många eftersom de inte vet var de ska börja leta. Lyckligtvis behöver de många roliga julklapparna inte vara något dåligt. Inte om du använder vår sajt för att hitta de bästa roliga klapparna att lägga under granen!

Årets bästa roliga julklappar 2024

Personliga strumpor med foto

Ölbryggarkit - Brewbarrel

Personliga strumpor med foto - Super Dad

Personliga strumpor med foto - Super Mom

Choklad med eget foto

Baileys Varm Choklad-pulver

Chips och dubbel-dippskål - KitchPro

Personliga strumpor - Multiface

Klätterbana - Slackers Ninja Line

Handdukar med namn

Personliga fotoböcker

Personliga strumpor med foto - Superhjälte

Ölväst - Utenu

Chokladfontän - KitchPro

100 Things To Do Skrapaffisch

Personligt förkläde - Multiface

Personligt Förkläde - Grill

100 Beers Skrapaffisch

Personaliserade muggar

Personliga strumpor med foto - Hund

Cryptex-pussel

Motorsport och Adrenalin upplevelser

Strumpor med tryck

Personliga stjärntecken posters

Champagnesabel med personlig gravyr

Tryck din egen bild

Sport & Fritid upplevelser

Mastermind Spel

Egen text poster

Designa Ditt Eget Kuddfodral

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl

Choklad med foto

Designa Din Egen T-shirt - Medium

Gigantisk Choklad Marabou

Bäst i familjen

Battleship Classics Spel

BBQ Golf Grillredskap

Boxboll för Skrivbordet - Spralla

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Hot Sauce No. 1

Chili Klaus Hot Sauce Presentask

Chili Klaus Last Man Standing Spel

Chips- och Dippskål - KitchPro

Choklad med egen text

EXIT: Puzzle Escape Room-spel

iDventure Cluebox Captain Nemo's Nautilus

iDventure The Cluebox

iDventure Tin Woodman's Heart Presentgömma

If Dad Can't Fix It Mugg

Kylbrunn - Cool-Well

LED-fotboll - KanJam Illuminate

Personliga strumpor med foto - Katt

Personligt fotopussel - Hjärta

Spikeball Spel

Star Wars Baby Yoda Äggkopp

The Small Viking Axe Game

Våffeljärn med Djurmotiv - KitchPro

Roliga julklappstips  2024

Vi är experter när det gäller julshopping. Julen är trots allt den tid på året då flest gåvor delas ut i Sverige. En högtid som ger mycket glädje men som också gör att människor blir riktigt stressade. Många vet inte var de ska leta efter presenter till dem de älskar och vet inte hur de ska hitta något som människor i deras närhet kommer att uppskatta.

Därför har vi tagit fram en webbplats för presenttips. Och på den här sajten hittar du idéer på roliga julklappar som är perfekta att ge personen som tycker om ett gott skratt då och då. Eller någon som är i desperat behov av det.

Våra presenttips för roliga julklappar är till för alla. Oavsett ålder, kön eller något annat för den sakens skull. Vi har samlat några fantastiska roliga julklappar från olika återförsäljare i Sverige så att du kan hitta något roligt och unikt att ge till någon du tycker om i jul.

 

Har du svårt att komma på julklappar? Roliga sådana fungerar alltid!

Julshopping är ingen lätt uppgift. Särskilt inte när det känns som om du har ett oändligt antal vänner och familjemedlemmar att köpa till. Varje köp tycks kännas som en seger, men det finns oftast en person som verkar omöjlig att köpa till.

Och det är aldrig samma person som är svår att köpa till. Ena året är det mamma, andra syskonet och tredje barnet. Visst vill alla ge bort en klappar till sina nära och kära som de kommer att gilla, men väldigt få av oss känner att vi lyckas med detta.

Det är viktigt att inte låta sig skrämmas när det gäller julhandeln, men man måste fortfarande vara rätt säker på vad man väljer till sina nära och kära. Tyvärr sätter många för stor press på sig själva att välja den perfekta presenten. Det viktigaste att komma ihåg är att det är tanken som räknas. Men för de personer som är svåra att köpa, fungerar det alltid med roliga julklappar – det är trots allt ett säkert sätt att få ett leende på deras läppar på julafton. Något som man vill se på allas ansikten på årets mysigaste högtid.

 

Vem passar roliga julklappar till?

I teorin kan alla bli glada av en rolig julklapp. Du känner säkert någon gammal bitter man på ditt jobb som inte verkar tycka att något är roligt. Eller så kanske din moster är precis så där. Eller kanske har du en partner som gillar ett gott skratt, men som har den sämsta humorn någonsin (även om du fortfarande älskar honom eller henne).

Sådana saker spelar dock egentligen ingen roll. Alla kan uppskatta en rolig julklapp. Men tidpunkten behöver bara has i åtanke. Om någon just har gått bort är en rolig julklapp kanske inte det bästa att slå in och lägga under granen. Men annars brukar roliga julklappar mer ofta än sällan vara en succé bland alla åldrar.

 

Roliga julklappar till julklappsspel

Julklappsspelet är en lek som har blivit en tradition i många svenska familjer. Antingen som en ersättning för den traditionella julklappsutdelningen eller som ett komplement till den.

Oavsett om det är en ersättningstradition eller ett komplement är roliga julklappar perfekta för julklappsleken. Roliga julklappar är trots allt uppskattade av de flesta och finns i många olika former.

Roliga julklappar kan praktiskt taget vara allt som sätter ett leende på någons läppar. En kalender med roliga katter, biljetter till en komedishow eller ett roligt sällskapsspel. Det är bara några exempel på vad roliga julklappar är.

Det här är några presenter som passar perfekt till julklappsspelet eftersom de inte är utformade till någon speciell person. Du kan ge roliga julklappar till både din son och din mormor. Alla älskar ett gott skratt och det är därför som roliga julklappar är de ultimata klapparna till julklappsspelet.

 

Roliga julklappar till julstrumpan

Vissa familjer har tittat för mycket på amerikanska julfilmer och inspirerats av dem. Väldigt många svenska familjer har nämligen börjat med julstrumpor som de lägger små presenter i och hänger upp ovanför kaminen.

Det är faktiskt ett väldigt fint sätt att inleda julafton. Men det orsakar också en hel del bekymmer för vissa – nu måste de hitta presenter till julstrumporna också!

Men oroa dig inte. Gåvorna i julstrumporna ska vara ganska små och inte kosta för mycket. Därför kan du alltid lägga några roliga klappar i dem. Med sådana kommer barnen att börja julen med ett stort leende på läpparna.

 

Roliga julklappar till adventskalendern

Det är inte alla som vill ha adventskalendrar i choklad under december månad, även om du säkerligen fortfarande uppskattar dem som vuxen. Det har blivit en alltmer vanligt förekommande tradition att ha sådana kalendrar även som vuxna, eftersom de hjälper till att förbereda en inför julen och sätta rätt stämning inför julafton.

Det finns massor av sådana adventskalendrar att välja mellan redan nu, från leksaksadventskalendrar för barn till vinadventskalendrar för vuxna.

När det gäller roliga adventskalendrar kan man alltid köpa en färdig – eller göra en själv!

Om du överväger det sistnämnda, se till att fylla adventskalendern med små roliga julklappar som mottagaren kan öppna varje dag fram till jul, eller bara varje söndag fram till jul (på advent) om du vill ge bort större men färre gåvor.

 

Roliga julklappar till barn  2024

Barn brukar älska roliga julklappar. Även om de förr eller senare vill ha något mer seriöst när de är unga vuxna uppskattar de fortfarande roliga julklappar under lång tid. Du behöver bara veta vad ditt barn tycker är roligt.

Det är därför vi är här! För att inte vara den töntiga moster eller farbror kan du använda våra presenttips. Vi har samlat några bra idéer på roliga presenter till barn här på sajten, så att du har många olika presenttips att välja mellan. Allt för att du ska kunna ge bort roliga julklappar som faktiskt är roliga och inte ocoola.

Vare sig det är ett roligt kortspel med konstiga figurer eller något gammaldags som en pruttkudde, kommer roliga julklappar med största sannolikhet att uppskattas av barnen som du firar jul med i år.

Se fler fina julklappar till barn här.

 

Roliga julklappar till vuxna  2024

Det är inte bara barn som uppskattar roliga presenter – även vuxna gör det. Vi behöver alla ett gott skratt då och då, och finns det något bättre sätt att skratta än att få roliga julklappar av någon?

Om du julhandlar till någon som har ett grymt sinne för humor kommer en rolig julklapp garanterat att bli en succé. Visst, traditionella klappar är alltid ett säkert alternativ, men varför inte ge ett gott skratt i present i stället?

Och roliga julklappar behöver inte nödvändigtvis vara gåvor som personen inte kan använda mer än en gång, vilket vanligtvis är vad man tänker på när man hör termen ”roliga julklappar”. Det kan exempelvis vara spel som mottagaren kan spela med sina vänner, eller strumpor med roliga motiv på som han eller hon faktiskt kan ha på sig dagligen. Roliga julklappar är definitivt inte bara gåvor som ska slängas i papperskorgen efter en gångs användning. De kan också vara mycket användbara.

 

Roliga julklappstips till personen som har allt

Du har säkert någon i din familj eller i din vänkrets som verkar ha nästan allt. Eller kanske är det din partner. Oavsett vem det är kan det vara extremt irriterande att handla julklappar till den personen. Oavsett vad du verkar hitta som verkar perfekt för dem har de det redan. Men oroa dig inte, vi har massor av presenttips för personer som har precis allting redan. Och roliga sådana också.

När du tittar igenom våra presenttips hittar du unika julklappar från en mängd olika återförsäljare som du kan slå in och ge till någon som du håller nära denna julafton. Oavsett om det är din pojkvän, mamma, syster eller bästa vän har vi samlat några roliga julklappsidéer på den här sajten.

Vi vet hur frustrerande det kan vara att inte hitta en present till någon. Förutom att du blir stressad över det kan du faktiskt börja bli arg på personen som du handlar till. Det vill vi undvika till varje pris, och det är därför vi började hålla på med det vi gör! Nämligen att samla tips på unika julklappar till varje person och budget.

 

Anledningar till att du bör ge roliga julklappar i present

Visst, att ge bort presenter är i sig självt väldigt tillfredsställande. Men det finns ett par ytterligare anledningar till att just roliga klappar är extra trevligt att ge bort till någon man håller kär.

 

Du får någon att skratta

Det viktigaste skälet till att köpa roliga julklappar är att mottagaren kommer att skratta åt dem. Och vi känner alla till hälsofördelarna med att skratta, eller hur? Det drar människor samman på ett sätt som utlöser hälsosamma fysiska och känslomässiga förändringar i kroppen. Skratt stärker dessutom ditt immunförsvar, förbättrar ditt humör, och skyddar dig från stressens skadliga biverkningar. Det hjälper dig också att släppa ilska och förlåta snabbare!

 

Du kan hitta billiga alternativ

En annan anledning till att du bör ge roliga julklappar i julklapp är att det finns många budgetvänliga alternativ att välja mellan. Vi har listat några billiga roliga julklappar här på sajten som du kan välja mellan om din budget är lite snäv i jul. Eller om du helt enkelt vill ge någon en mindre gåva till julstrumpan, eller kanske till julklappsspelet ni spelar.

 

Presenterna är lätta att hitta

Genom att handla roliga julklappar i stället för väldigt personliga sådana behöver du inte kämpa så mycket för att hitta något extraordinärt. Visst kan roliga presenter också vara personliga, men det är oftast lätt att hitta roliga julklappar som passar alla. Detta gäller inte minst när du tar hjälp av oss. Om du bläddrar igenom den här sajten hittar du fantastiska presenttips för alla typer av människor och alla typer av humor.

 

Du kommer också att få något att skratta åt

Sist men inte minst, när du köper en rolig present till någon annan kommer du garanterat att få ett leende på läpparna du också. När du ser någon annan skratta kan du oftast inte låta bli att skratta också. Och kanske är gåvan till och med något som ni båda kan ha roligt tillsammans med, som ett spel, vilket i sin tur kan föra er närmare varandra. Och om det inte är skäl nog att köpa roliga presenter, vad är det då?

 

Har du slut på idéer? Ge bort ett presentkort!

Visst, vi måste erkänna att presentkort inte är de roligaste julklapparna du kan ge bort. Men de är verkligen det enda alternativet ibland. Och ibland är det bättre att ge presentkort än att ge någon något som de inte gillar.

Men presentkort behöver inte nödvändigtvis vara tråkiga. Vi föreslår att du slår in dem i ett roligt omslagspapper och skriver ett roligt julkort! Det finns massor av roligt omslagspapper att välja mellan och du kan alltid hitta humoristiska kort i butikerna. Om du är tillräckligt kreativ bör du definitivt skriva ett roligt rim och överraska hela familjen med din humor!

 

Ta hjälp av oss

Vi är experter när det gäller julshopping och inte minst roliga julklappar. Vi är hängivna till det vi gör och därför kommer du inte att bli besviken på våra presenttips. Och om du är det, se till att låta oss veta eftersom vi verkligen uppskattar ärlig feedback.

Men vi är ganska säkra på att du kommer att hitta några roliga julklappar som passar perfekt under julgranen som du firar jul med i år. Oavsett om du letar efter julklappar för barn eller vuxna, kvinnor eller män, kommer du att hitta något perfekt på den här sajten.

Denna artikel har granskats av Robin Larsson (5/5)
5/5

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna