Adventskalender till män - bästa kalendrar för män

Adventskalender till män 2023 – 50 bästa kalendrar för män

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Visst försvann det mesta av den magiska julkänslan när vi blev vuxna. Men det finns fortfarande många saker att njuta av när julen står runt hörnet. En adventskalender till män är det perfekta sättet att räkna ner till jul, eftersom man varje dag får öppna en lucka med en liten present gömd bakom.

Adventskalendrar brukar introducera nya versioner av saker som män redan älskar, som Nespresso-kapslar för att pigga upp honom i december eller en hudvårdsrutin för att få honom att se fräsch ut inför det nya året.

Så varför vänta till jul för att ge den speciella mannen i ditt liv, oavsett om det är din pappa, bror eller pojkvän, något speciellt? Bläddra bland våra presenttips och hitta en adventskalender till män 2023 här!

Årets bästa adventskalendrar till män 2023

First mover adventskalender Lakrids by Bulow 2023

Skippers Pipe Adventskalender

Chili Klaus Adventskalender

Man Stuff Adventskalender

Ford Mustang GT Adventskalender

Polkagriskalender

Anthon Berg Likörkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalen...

Gör Din Egen Ölkalender

Skippers Pipe Adventskalender

Magasin du Nord Exklusiv Chokladkalender i Trä

Volkswagen Beetle Adventskalender

Strumpkalender Färgstark

After Eight Adventskalender

House Of Denmark Lakrits Adventskalender

Porsche 911 Adventskalender

Adventskalender för Par

Adventskalender för Par Daring December

Adventskalender för Par Romantic Adventures

Adventskalender för Soffpotatisar

Adventskalender for Soffpotatisar

Adventskalender Marabou Oreo

Adventskalender med Spritfylld Choklad

Adventskalender Vänlighet

After Eight Adventskalender

Anthon Berg Adventskalender

Anthon Berg Marsipankalender

Chili Klaus Adventskalender

Citroën 2CV Adventskalender

DIY Ölkalender Jultomte

Ferrero Collection Adventskalender

Gammaldags Adventskalender A3 Family

Gammaldags Adventskalender A4 Julgran

Get Boring Stuff Done Adventskalender

Gör Din Egen Adventskalender

Gör Din Egen Dryckeskalender

Kärlekskalender för Par

Land Rover Defender Adventskalender

Mercedes-Benz 300 SL Adventskalender

Romantisk Adventskalender för Par

S-märke Godiskalender

Volkswagen Golf GTI Adventskalender

Stor Norregade Godiskalender

Trabant Sonderedition Adventskalender

Tryckt adventskalender - Toblerone

Vänlighetskalendern

Volkswagen Bulli T1 Adventskalender

Wally and Whiz Adventskalender

Gör egen adventskalender, presentlådor, Brun

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe J...

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium ...

Sinful Original Julkalender - Svart

Sinful Premium Julkalender - Svart

Adventskalender classic 2023

Adventskalender med chokladtryffel 2023 - vegansk

After Eight Tower Adventskalender

Anthon berg Marsipankalender

Åre Chokladfabrik Chokladkalender 2023

Café Tasse chokladkalender 2023

Chili Klaus Jingle Balls Adventskalender 2023

DIY - Adventskalender, presentpåsar, Brun

Ferrero Collection Adventskalender

Fiat 500 Adventskalender

Gör din egen Vinkalender för Två

Growers Cup Kaffekalender

Hans Hugos lakritskalender 1-24 - 2023

Haupt lakrits adventskalender 2023

Lindt Chocolate Factory Adventskalender

Lindt Excellence Adventskalender

Lindt Lindor Adventskalender

Lindt Teddy House Adventskalender

Majani julkalender 2023

Malmö Chokladfabrik adventskalender 2023

Marabou Mjölkchoklad Adventskalender

Marabou Oreo Adventskalender

Mercedes-AMG GT Adventskalender

Mercedes-Benz Brandbil Adventskalender

Opel Manta Adventskalender

Orion - Erotisk adventskalender, Magic Shiver, ...

Plunta Julkalender

Popcornkalender huset 2023

Porsche Taycan Adventskalender

Pralinhuset julkalender chokladmynt vegan/alkoh...

Pralinhuset julkalender praliner & tryfflar...

The Spirit of a Viking 3-veckorskalender

Vespa Adventskalender

Wermlandschoklad julkalender 2023

Whittard Exklusiv Tekalender

Adventskalender till män 2023 – Den ultimata guiden

Innan vi går djupare in på våra presenttips för adventskalender för män behöver vi förklara konceptet för dem som inte vet vad adventskalendrar är.

Adventskalendrar har sina rötter i religiösa traditioner men har utvecklats under åren.

Traditionellt markerade de en nedräkning under den fyra veckor långa adventsperioden som började den 30 november till den 25 december.

I dag börjar adventskalendrarna den 1 december och slutar den 24:e. De är vanligtvis gjorda av kartong, med små luckor för att gömma en godbit eller gåva.

Avsikten är att mottagaren kan öppna en lucka med en liten present gömd bakom varje dag i december fram till jul, som ett sätt att skapa förväntan och spänning under december.

 

Varför ge bort en adventskalender till män?

Anledningen till adventskalendrarna är, som tidigare nämnts, att skapa spänning och förväntan inför julen under december månad.

Men det handlar inte bara om det. Som vuxen kanske du inte ser fram emot julen lika mycket som du gjorde som barn.

Men när du får en adventskalender av någon du älskar kommer du att se det som en liten gest av uppskattning. Om det är en adventskalender som innehåller små saker som du tycker om är det också något du ser fram emot att packa upp under de kommande 24 dagarna. För även som vuxen är det kul att få presenter!

 

Hitta en adventskalender till män med hjälp av våra presenttips

Vi på Geniala Presenter hjälper människor som dig att hitta presenter till sina nära och kära för alla högtider och tillfällen, inklusive jul.

Vi vet att man ibland finner sig själv i att inte ha köpt en enda present när tillfället närmar sig, vilket kanske främst beror på brist på inspiration snarare än tid.

Det är därför vi finns här för att hjälpa till. Vi listar tips från en uppsjö av svenska återförsäljare så att du kan hitta de bästa presenterna på ett och samma ställe.

Vi har bland annat samlat några bra presenttips så att du kan hitta en adventskalender till män som mannen i ditt liv kommer att uppskatta.

För vi vet att det kan vara svårt att hitta en adventskalender för vuxna män. Normalt sett är de alla avsedda för barn. Och visst, de flesta män uppskattar choklad, men du vill ge honom något extraordinärt i år.

Därför kan du här hitta en julkalender för män som sticker ut från mängden. Vi har adventskalendrar för män som innehåller allt från små hudvårdsprodukter till te-smaker. Vi lovar att våra presenttips inte kommer att göra dig besviken!

 

Vad vill män ha i en adventskalender?

För att kunna köpa en perfekt julkalender till män måste du förstås veta vad mannen i fråga gillar. Det är inte värt att köpa en adventskalender till män med små smakprover av whisky om mannen du köper kalendern till inte ens dricker alkohol. På samma sätt är det inte heller särskilt roligt att ge bort en adventskalender till män med små verktyg bakom luckorna om mannen i fråga överhuvudtaget inte är praktisk av sig.

Visst, han njuter förmodligen av att öppna sina luckor varje dag, men då kommer han troligen att slänga sina små presenter snarare än att dra nytta av dem.

Så innan du börjar gå igenom våra presenttips föreslår vi att du försöker komma fram till vilken adventskalender till män som skulle vara perfekt att ge till just mannen i ditt liv.

Vi vet att alla män är olika. Det är just därför vi har samlat ett så otroligt stort utbud av adventskalendrar för män här på sajten. Allt för att du ska kunna hitta en adventskalender till män som garanterat kommer att gå hem. Men du måste göra en del av arbetet själv.

 

Förslag på adventskalender till pappa

Din pappa förtjänar allt. Men det är svårt att ge honom det. I år kan du dock ge honom en adventskalender för att visa honom din uppskattning varje dag fram till jul. Med en adventskalender till män kommer hans stressiga december att bli bara en smula bättre.

Men vad ger man en pappa som säger att han redan har nästan allt han kan önska sig? Tja, det finns massor av adventskalendrar som är utformade för just det!

En adventskalender till män som din pappa kan vara precis vad som helst som din pappa uppskattar. Kanske skulle han uppskatta en ölkalender med 24 luckor med små ölflaskor? Eller en fiskekalender med alla typer av tillbehör som han kan använda när han ska ut och fiska igen? Eller vad sägs om något roligt (och användbart) som en kalender med herrsockor?

Vad du än väljer kommer du att göra din pappa glad med en adventskalender till män.

 

Förslag på adventskalender till pojkvän eller make

Om det finns någon man i världen som betyder lika mycket, eller nästan lika mycket, som din pappa är det din pojkvän eller make. Din själsfrände. Mannen som gör allt för dig. Han finns där för dig när du är glad eller arg och är förmodligen din favoritmänniska.

Om någon förtjänar något extraordinärt i december är det utan tvekan han. Men du behöver inte vänta till den 24:e för att ge honom något som visar din uppskattning. Ge honom något varje dag fram till jul med en adventskalender till män!

Men vilken adventskalender till män skulle passa din pojkvän eller make? Tja, det beror helt och hållet på mannen i fråga. Men i allmänhet är du säker på att göra honom lycklig med en adventskalender till män fylld med söta kärleksbrev som han kan öppna varje dag fram till jul. Eller kanske en adventskalender med lakrits av högsta kvalitet (om han gillar lakrits, förstås). Eller kanske vill du krydda ert förhållande med en erotisk kalender?

Vad det än är så vet vi att din pojkvän kommer att älska att öppna små presenter varje dag (eller varje advent) fram till jul. Men det handlar förstås inte bara om presenten, utan också om att du har ansträngt dig för att hitta en adventskalender till män precis som din pojkvän eller make. En ansträngning som han utan tvekan kommer att uppskatta.

 

Förslag på adventskalender till bror

Ni kanske har ett broderligt förhållande där ni bråkar hela tiden, men innerst inne vet du att du älskar honom mer än något annat.  Han har funnits där för dig sedan ni båda var barn. Ni har delat så många minnen tillsammans och det finns så många fler att komma med.

Du känner din bror utan och innan. Men ändå är det alltid svårt att hitta något till honom på hans födelsedag, till jul eller vilket tillfälle som helst.

Och om du letar efter en adventskalender till män att ge din bror i present i år kan det också vara svårt. Men vi har varit generösa och samlat några bra presenttips till en adventskalender till män som du kan ge din underbara bror.

Så vad ska du leta efter i en adventskalender till män att ge till din bror? Tja, än en gång beror allt på vem din bror är. Det vill säga hans personlighet och intressen.

Kanske är din bror en tekniknörd? Då kommer han förmodligen att uppskatta en adventskalender till män med små gåvor som innehåller tekniska prylar. Eller kanske är han en bokmal? Då kommer han definitivt att gilla en adventskalender till män som innehåller några romaner som han ännu inte har läst.

En adventskalender för din bror kan vara praktiskt taget vad som helst. Vi vet att han kommer att uppskatta allt du ger honom!

 

Gör en egen adventskalender till män!

Vi skulle bli förvånade om du inte hittade en perfekt adventskalender till män på vår webbplats. Men kanske vill du bara visa den speciella mannen i ditt liv att du är riktigt kreativ. Då kan du designa din egen adventskalender till män till honom!

Eller ja, du behöver inte skapa den från grunden med kartong. Det kommer att ta otroligt lång tid och det är få som har det. Men det finns gott om färdiga adventskalendrar att köpa som du sedan kan lägga dina egna paket i.

Bakom varje lucka kan du sedan lägga något som du tror att han kommer att älska. Då behöver du inte heller oroa dig för att vara enhetlig. Ena dagen kanske du lägger in en ansiktskräm och nästa dag en pruttkudde. Du kan verkligen lägga vad som helst i din adventskalender till män för att göra den personlig.

 

Kom ihåg julens sanna mening

Det är lätt att fastna i julhandeln och endast fokusera på att hitta julklappar till alla du bryr dig om. Det är trots allt ett sätt att visa någon att du uppskattar dem. Men glöm inte bort julens sanna mening.

Julen handlar trots allt om att tillbringa tid med dina nära och kära och visa dem hur mycket de betyder för dig. Och även om klappar och adventskalendrar är ett sätt att göra det är det inte det enda. Du måste finnas där för dem både när det är svårt och när det är bra.

Under julen är det viktigt att visa dina nära och kära hur mycket de betyder för dig genom att ge dem din fulla uppmärksamhet och vara i stunden med dem. Man vet trots allt aldrig hur många jular man får tillbringa med dem.

 

Hitta en perfekt adventskalender till män med hjälp av oss

Vi vet att julen är en svår tid för många människor. Inte bara för att julklappar kan vara otroligt dyra, utan kanske framför allt för att det kräver mycket tid och kreativitet att hitta dem. Och det är inte något som alla vi magiskt råkar ha under den kalla decembermånaden.

Vilket är något, bland många andra saker, som väckte vårt intresse för att skapa den här webbplatsen. Vi är ett team av presentexperter som bestämde oss för att samla geniala presenttips på ett ställe så att shoppare som du ska ha lättare att hitta bra presenter.

Samma sak gäller för adventskalendrar. Även om urvalet är stort är det fortfarande svårt att hitta en perfekt adventskalender till män. Därför har vi gått igenom flertalet svenska återförsäljare av adventskalendrar och samlat dem här. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta en genial adventskalender till män att ge till den speciella mannen i ditt liv.

Denna artikel har granskats av Lars Johansson (5/5)
5/5

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna