Jubileumsgåva - Årets bästa jubileumsgåvor

Jubileumsgåva 2024 – Årets 50 bästa jubileumsgåvor

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har det blivit dags att fira ett jubileum? Då är det ett ypperligt tillfälle att köpa en jubileumsgåva till de anställda eller för att fira någon privat. Genom en fin och uppskattad gåva till de anställda så kan ni visa hur mycket de har betytt för företagets framgång. Oavsett om det blir ett storstilat firande eller ett mindre evenemang, så har vi en perfekt gåva som passar för alla tillfällen och förutsättningar. För självklart vill vi hjälpa till att fira denna speciella dag tillsammans och ge ett fint minne från dagen.

Årets bästa jubileumsgåvatips 2024

Exklusiva skulpturer stöpta i bara 99 exemplar

Personliga strumpor med foto

Ölbryggarkit - Brewbarrel

Choklad med eget foto

Baileys Varm Choklad-pulver

Personligt Spiegelau Whiskyglas med Gravyr - Bo...

Chokladmedalj med Eget Foto

Snusdosor med gravyr

Personligt Spiegelau Vitvinsglas med Gravyr - E...

Personliga strumpor - Multiface

Personligt Spiegelau Ölglas med Gravyr - Boksta...

Chokladgroda med Eget Foto

Handdukar med namn

Diplom - Världens bästa...

Personligt Spiegelau Champagneglas med Gravyr -...

Personliga fotoböcker

Guldros - 24K Guldpläterad Ros

Ölväst - Utenu

Personligt Spiegelau Ölglas med Gravyr - Boksta...

100 Things To Do Skrapaffisch

Personligt förkläde - Multiface

Personligt Förkläde - Grill

Chokladask med Egna Foton

Fällkniv & Multiverktyg med namn

100 Beers Skrapaffisch

Personaliserade muggar

Victorinox Huntsman Wood - Fickkniv med namn

Personlig Marshmallow med Eget Foto

Grillset med personlig gravyr

Cryptex-pussel

Chokladkaka med Eget Foto

Personlig Mugg med Foto - Multiface

Motorsport och Adrenalin upplevelser

Strumpor med tryck

Champagnesabel med personlig gravyr

Sif Jakobs smycke med gravyr

Tryck din egen bild

Populära ljusstakar

Sport & Fritid upplevelser

Ölglas med personlig gravyr

Cosori airfryer

Ost- och charkbricka XL - med gravyr

Designa Ditt Eget Kuddfodral

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl

Populära vaser

Choklad med foto

Rund skärbräda med personlig text

Prydnadsfigurer

Hälsa, spa, skönhet och massage upplevelser

Designa Din Egen T-shirt - Medium

Orrefors Ice Cube - Ljuslykta med namn

Karaff och glas med personlig gravering - Orref...

Personlig öl presentset

Designa Din Egen Tårtbild

Köksförkläden med brodyr

ONYX kök set - 100 DAGARS NÖJDHETSGARANTI

Gigantisk Choklad Marabou

Personlig vingåvoset

ONYX knivset - 100 DAGARS NÖJDHETSGARANTI

Vinglas med personlig gravyr

Skärbräda med gravyr - sköld

3-delars knivset med personlig hälsning

Dopflaggstång 42cm med gravyr

Personlig ostbricka

Personlig redskapstrio

Personliga glasunderlägg i skiffer 4-pack

iRoomba robotdammsugare

Okrossbart champagneglas i plast - Koziol, 1 st

Brunchkryssning

Jordglob Whiskey Karaff Set Deluxe

Lyxig hotellvistelse

Graverad tändare med namn

Smyckesask med Evighetsros

Baileys Tryfflar i Tub

BBQ Golf Grillredskap

Bukett med Evighetsrosor

Chili Klaus Grillmaster BBQ-låda

Chili Klaus Hot Sauce Presentask

Chili Klaus Spicy Presentlåda

Choklad med egen text

Elektrisk Fotmassage - Zenkuru

Ember Mug² Smart Mugg

Fizzics DraftPour Öltapp

Gigantiskt Choklad Toblerone

Hjärtformad Ask med Evighetsrosor

Kylbrunn - Cool-Well

Vi hjälper dig att hitta en jubileumsgåva

Hur ska man tänka när det gäller att hitta en jubileumsgåva till sina anställda? Några saker som man kan ta med i beaktning är vad det är för företag som ni arbetar på. Kanske är det någon speciell inriktning på present som kännetecknar er företagskultur och verksamhet? Jubileumsgåvan ska vara ett fint minne från dagen och även någonting som faller de flesta i smaken. En jubileumsgåva ges till anställda när ett företag firar 25-, 50- 75- eller 100 år och det är en skattefri gåva upp till ett marknadsvärde av 1 650 kr.

Företag kan även välja att ge en minnesgåva till en anställd, exempelvis när personen fyller 50 år eller har arbetat på företaget i ett visst antal år. En jubileumsgåva kan också ges i privata sammanhang, exempelvis när ett par firar en viss bröllopsdag eller en annan speciell händelse.

Det kan kännas som en utmaning att hitta något fint och minnesvärt som ska passa både företagets image samt uppskattas av de anställda. Det behöver dock inte alls vara svårt att hitta något passande, vi har ett brett och annorlunda urval av presenttips som garanterat kommer att passa för er stora dag.

En jubileumsgåva kan exempelvis vara en användbar gåva eller något som påminner om företagets verksamhet. Eftersom presenten bör passa olika åldrar, personligheter och stilar – så bör den inte vara för personlig, men den behöver inte alls bli tråkig för det.

Vi har många unika och fina presenttips som kommer att göra jubileumsfirandet extra speciellt!

 

En praktisk och användbar jubileumsgåva till anställd

Att hitta en perfekt jubileumsgåva kan vara en spännande utmaning. Oavsett om det är ett jubileum för att fira att företaget fyller 25-, 50-, 75- eller 100 år, är det viktigt att välja något som verkligen uppskattas. En jubileumsgåva är inte bara en gest av uppvaktning, utan också en möjlighet att ge bort ett fint minne från dagen och göra sammanhållningen starkare.

Varför inte överväga en present som är användbar i vardagen? En härlig morgonrock, ett exklusivt set med grillverktyg eller vinglas med gravyr kan kanske vara en passande gåva. Dessa presenttips är inte bara användbara i vardagen utan visar också omtanke om mottagarens behov och intressen.

En kvalitativ väska eller en praktisk ryggsäck kan också vara ett tips för en ultimat jubileumsgåva. Dessa presenter är både stilfulla och funktionella, perfekta för att följa med på  resor och äventyr samt skapa minnen som varar livet ut.

Vid val av jubileumsgåva till anställda är det viktigt att ta i beaktande både tanken bakom presenten och företagets kultur. En ostbricka med gravyr eller ett presentkort på en trevlig restaurang kan också vara ett fint tips.

Oavsett vilket jubileum det handlar om, är nyckeln att välja en gåva som visar omtanke och uppskattning. Vi hjälper dig att hitta en annorlunda och användbar present, så att du kan säkerställa att din jubileumsgåva blir minnesvärd och uppskattad i många år framöver!

 

En upplevelse som jubileumsgåva

När det kommer till att fira speciella tillfällen, är det inget som slår en minnesvärd upplevelse som jubileumsgåva. Att ge någon möjlighet att skapa minnen för livet är en gest som inte bara är meningsfull utan också långvarig. Oavsett om det är ett jubileum för ett par, ett företag eller en vänskapsrelation, är en upplevelsepresent ett fantastiskt sätt att visa uppskattning.

För den som älskar äventyr och spänning kan en upplevelse som fallskärmshoppning, en spännande motorsportsaktivitet eller en helikoptertur med en magnifik utsikt vara en storstilad jubileumsgåva. Denna spännande och fartfyllda upplevelse kommer garanterat alltid att finnas kvar i minnet.

För de som föredrar en mer avslappnad upplevelse kan en lyxig spadag, en matlagningskurs eller en hotellövernattning vara det ultimata valet. En lyxig middag med ett annorlunda tema är också något som många uppskattar. Att ge någon möjligheten att verkligen koppla av och koppla ner från vardagen är ofta något som uppskattas högt.

Några andra idéer för upplevelser av den mer lugnare karaktären kan vara chokladprovning, en räkkryssning eller varför inte en kurs i att lära sig laga sushi eller italiensk pizza? Det kommer säkert att uppskattas av många och något som både är användbart och lärorikt.

Oavsett vilken typ av upplevelse du väljer att ge som jubileumsgåva, kommer det garanterat att bli uppskattat och minnesvärt för mottagaren. Vi har ett oerhört brett och kreativt sortiment av upplevelser som garanterat kommer att passa för alla tillfällen!

 

En minnesvärd jubileumsgåva

Att fira ett jubileum är ett tillfälle att hedra och uppskatta de speciella ögonblicken och prestationerna i privatlivet eller på jobbet. En minnesvärd jubileumsgåva är något som kommer att finnas med mottagaren under lång tid och påminna om positiva minnen och upplevelser tillsammans.

För att göra jubileet oförglömligt kan en vacker fotobok med gemensamma minnen eller en fin skulptur vara en fantastisk presentidé. Dessa speciella gåvor fångar era minnesvärda ögonblick och historien bakom jubileet på ett sätt som kommer att bevaras och kunna återupplevas många gånger.

En annan tankeväckande idé är att ge en upplevelse som jubileumsgåva. Det kan vara allt från en lyxig middag för två på en trevlig restaurang, en skaldjursbrunch till en öl- eller vinprovning. Om du vill ge mottagarna möjlighet att satsa på sina intressen och hobbies, varför inte ge en matlagningskurs, en kurs i glasblåsning eller kanske en gin och tonic workshop? 

När det gäller en jubileumsgåva till anställda kan det kännas viktigt att välja något som visar uppskattning för deras hårda arbete och engagemang. Många kan uppskatta en personlig gravyr på ett användbart föremål, som ett vackert armband, elegant väska eller glas med gravyr. Detta blir också en användbar present som kommer att påminna dem om företagets fina gest under lång tid. 

Oavsett vilken typ av jubileum det gäller, är det viktigt att presenten speglar både tillfället och mottagarnas intressen. Vi kan hjälpa dig att hitta en gåva som både bär en historia och är meningsfull, samt garanterat kommer att bli ett kärt minne. 

 

En personlig jubileumsgåva

Har du funderat på om en jubileumsgåva ska vara personlig eller lite mer “opersonlig”? Att välja en gåva som är skräddarsydd och unik för mottagaren är självklart ett fantastiskt sätt att göra jubileet minnesvärt och speciellt. Det kan dock vara lite svårare när det gäller ett företagsjubileum och gåvan ska passa för många anställda. Om det gäller en mindre grupp anställda eller ett privat jubileum är det lite enklare att hitta en riktigt personligt anpassad gåva. Men oroa dig inte – vi har briljanta förslag för alla tillfällen, intressen och personligheter!

En idé för en personlig jubileumsgåva som garanterat blir populär är att skapa ett anpassat smycke. Det kan vara ett halsband eller armband som graveras in med ett speciellt datum eller namn. Det kan även vara ett smycke med en unik symbol som representerar företaget eller en privat relation. Detta är en gåva som kommer att bäras med stolthet och mottagaren kommer att tänka på givaren varje gång som det används.

Ett annat sätt att tillvarata gemensamma minnen är en fototavla eller ett fotokollage. Att välja foton som har en speciell betydelse för företaget eller en privat relation kan vara en högt skattad jubileumsgåva.

Även arbetsrelaterade produkter kan vara en fantastisk idé. Vi har allt från specialdesignade muggar, glas med gravyr till fina väskor. Att visa uppskattning för hårt arbete och dedikation kommer att stärka banden till företaget och ge ett fint minne för framtiden.

Utforska vårt unika presenturval så hittar du garanterat en gåva som är speciell för mottagaren!

Se också: Personliga presenter

 

En jubileumsgåva för en mindre budget

Vill du fira ett jubileum på ett ekonomiskt och prisvärt sätt? Det är inga problem alls – vi hjälper dig med briljanta och finurliga tips som kommer att överraska både dig och mottagaren. Även med en mindre budget är det möjligt att hitta en jubileumsgåva som är både meningsfull och uppskattad. Det handlar inte alls om prislappen, utan om tanken och omtanken bakom presenten. Med lite kreativitet och eftertanke hjälper vi dig att hitta den perfekta presenten för att fira jubileet. 

Ett trevligt alternativ för en budgetvänlig jubileumsgåva är att ge en present som är användbar och som har något minnesvärt ingraverat. Den kan även ha ett foto som väcker gemensamma minnen. Några tips är en glaslykta med namn alternativt en minnesvärd text, glasunderlägg eller en morgonrock med ingraverat namn eller en snygg väska.

Att rama in ett minneskollage av foton alternativt ge bort ett fotoalbum med foton från speciella ögonblick är en annan prisvärd idé. Det är ett sätt att återuppleva de vackra stunderna ni delat och det kommer att skapa glädje och påminna om härliga minnen under många år.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att en jubileumsgåva inte alls behöver vara dyr för att vara betydelsefull. Med lite eftertanke och kreativitet kan du skapa en minnesvärd stund som kommer att bli uppskattad och ihågkommen för lång tid framöver. Oavsett vilken budget du har så har vi många olika tips som passar för en uppvaktning!

 

En lyxig jubileumsgåva 

Ska du fira ett speciellt jubileum som förtjänar lite extra uppmärksamhet och en lyxig jubileumsgåva? En exklusiv gåva är ett utmärkt sätt att göra tillfället ännu mer minnesvärt. Det visar inte bara uppskattning utan också omtanke och generositet.

Ett par av de mer klassiska och lyxiga jubileumsgåvorna är ett elegant armband eller ett annat vackert smycke. Om det är en jubileumsgåva till en anställd så behöver inte gåvan vara samma för män och kvinnor, du kan överväga att ge olika gåvor om det exempelvis är ett halsband eller ett armband.

För den som uppskattar goda smakupplevelser, kan en exklusiv middag på en restaurang vara en populär och lyxig jubileumsgåva. Du kan även överväga exempelvis champagneprovning eller en exklusiv vin- och ostprovning.

För att skämma bort de anställda vid ett jubileum, kan en gåva med fokus på avslappning och hälsa vara uppskattat. Överväg en lyxig spa-upplevelse med middag, massage med ansiktsbehandling eller besök på ett retreat med övernattning. Detta är en jubileumsgåva som inte bara visar uppskattning för deras hårda arbete utan också ger dem möjlighet att koppla av och njuta av välförtjänt lyx.

Oavsett vilken typ av lyxig jubileumsgåva du väljer, överväg att satsa på hög kvalitet och något som passar mottagarens intressen. Vi hjälper dig att välja en gåva från vårt sortiment som är både extravagant och meningsfullt. På så sätt kan du säkerställa att jubileet firas på ett elegant och minnesvärt sätt.

 

En minnesgåva vid årsdag

Att uppmärksamma en årsdag kan betyda mycket mer än du kanske tror. Det är även en tid för reflektion och firande av speciella ögonblick som ni delat. Dessa minnen kan gälla en privat relation eller speciella minnen från mottagarens arbetsplats och karriär.

För att hedra denna viktiga milstolpe så vill du självklart hitta en riktigt minnesvärd jubileumsgåva som kommer att väcka glädje och uppskattning. Fundera igenom personens intresse och stil, så kan du utgå från detta när du väljer en gåva för uppvaktningen från vårt breda urval.

En klassisk och elegant idé för en minnesgåva vid en årsdag är ett personligt fotokollage fyllt med bilder och minnen från de gångna åren. Genom att samla och presentera de mest betydelsefulla ögonblicken på detta sätt, kan du skapa ett härligt minne från dagen.

För den som uppskattar en mer praktisk jubileumsgåva kan en ost- och charkbricka med gravyr eller ett vackert smycke vara den perfekta jubileumsgåvan. Försök att välja något efter mottagarens personliga stil och smak, så kommer det garanterat att uppskattas och användas flitigt i många år framöver.

När det gäller en jubileumsgåva till anställd, överväg att ge en exklusiv arbetsrelaterad produkt som en elegant väska eller en ryggsäck som kan användas både privat och på jobbet.

Din minnesgåva kommer definitivt att uppskattas för att du visar omtanke och intresse för mottagarens speciella dag. Vi kan garantera att du kommer hitta något i vårt strålande utbud av presenter för alla tillfällen och firanden!

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna