Café skyltar

Den flexibla skylten

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Letar du efter det perfekta sättet att meddela dina gäster om dagens meny? Då har vi ett tips till dig!

Griffeltavlan – det givna valet

När du snabbt och enkelt vill få ut ett budskap är en griffeltavla det givna valet! Griffeltavlor är ultimata när det gäller att lätt kunna ändra, till exempel, en meny eller annan information. Griffeltavlor är ett mycket populärt val i restauranger, på caféer och på barer. Ja, i verksamheter där det är av största vikt att snabbt och lätt kunna ändra informationen. Du hittar griffeltavlor i en mängd olika utföranden och storlekar. Kanske är det en gatupratare som du är ute efter eller små griffeltavlor att placera ut på borden med tips om kvällens drink? Griffeltavlor på stativ är ett trevligt inslag i restaurangen som ger en hemtrevlig känsla. Varför inte hänga upp griffeltavlor bakom disken så att gästerna lätt kan se menyn?

Olika modeller och storlekar

Välj griffeltavla efter den form som passar det budskap som ska skrivas på den bäst. Tänk även över var griffeltavlan ska placeras. Menytavlor till bord hittar du i storlekarna A6, A5 och A4. De mest populära tavlorna i den kategorin är A5, tätt följd av måttet A4.
Griffeltavlor till vägg är ett utomordentligt bra val till din restaurangverksamhet. Här kan du smidigt få ut all relevant information till gästen. Väggtavlorna finns i varierande former som, till exempel, 30 x 40 centimeter, 40 x 60 centimeter, 50 x 60 centimeter, 60 x 80 centimeter, 70 x 90 centimeter, 56 x 100 centimeter eller 56 x 150 centimeter. Toppsäljaren här är griffeltavlan i måtten 60 x 80 centimeter. Den avlånga cafétavlan i storleken 56 x 150 centimeter är även den ett oerhört populärt val.

Griffeltavlorna blir ett praktiskt och trevligt inslag i restaurangmiljön. Handskrivna skyltar skapar även en mycket hemtrevlig och inbjudande atmosfär – ett ställe dit dina gäster gärna vill återkomma till!

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna