nya glasögon

Ge ett par nya glasögon i present till någon du tycker om

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Att ge ett par nya glasögon i present är både praktiskt och personligt. Det visar att du bryr dig om personens välbefinnande. Samtidigt ger du personen möjligheten att förbättra sin syn och stil. Genom att besöka en lokal optiker och få med ett glasögonrecept ökar personens chanser att hitta rätt bågar eftersom det möjliggör att köpa prisvärda glasögon hos SmartBuyGlasses eller en annan onlinebutik. Vid köp av glasögon på nätet är utbudet mycket större än i traditionell butik. 

Bjud med personen till optikern för ett glasögonrecept

Med tanke på att det är dyrt att besöka optikern och skaffa glasögon är att ge ett optikerbesök i gåva en fin gest. Att bjuda med personen till optikern är dessutom en rolig och interaktiv presentidé i form av en upplevelsepresent. Det kan nämligen vara en spännande upplevelse att prova olika bågar och få smakråd under tiden. Om glasögonen inte ska köpas på plats kan personen be att få sitt glasögonrecept från optikerbesöket. Man har alltid rätt att få sitt recept utskrivet. Receptet kan sedan användas till att köpa bågar och linser online. Besöket hos optikern är därför bara början på presenten. 

Ge ett digitalt presentkort på glasögon i present

Ska du ge bort ett digitalt presentkort på glasögon i present? Det är en perfekt presentidé. Mottagaren får möjlighet att välja bland olika färger och stilar på bågar, vilket gör det enklare att hitta något som passar både synen och smaken. Att köpa glasögon till någon annan kan vara svårt men med ett presentkort kan du ge en personlig gåva full av omsorg och stöd. Därutöver är ett par glasögon oftast en dyr investering. Med andra ord ger ett presentkort mottagaren möjlighet att välja något som hen verkligen behöver för en bokstavligt skarpare vardag. 

Gör glasögonprovning till en gemensam upplevelse

När du ger glasögon i present kan du även ge en gemensam upplevelse. Du kan överraska personen genom att ordna en glasögonprovning där ni tillsammans provar olika bågar och stilar. I och med detta tillbringar ni tid tillsammans i sökandet efter det perfekta glasögonparet. En gemensam glasögonprovning kan stärka er relation och hjälpa er skapa nya minnen tillsammans. Hur fint är inte det? 

Oavsett på vilket sätt du väljer att ge bort glasögon som present är det viktigt att visa att du har tänkt på personens behov och önskemål. Glasögon är en personlig sak och därför bör mottagaren få välja paret helt efter eget tycke och smak, givetvis med uppmuntran från dig. Kombinera praktiskt, personligt och omsorgsfullt genom att ge bort en present som kommer användas varje dag och uppskattas länge. 

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna