Kvinna med träningsmatta

Presenttips: Träningsrelaterade produkter som hjälper till att hålla nyårslöftet

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Är du på jakt efter den perfekta presenten att ge bort till någon som har satt ett nyårslöfte om att träna mer? Då har du kommit rätt. Här är några tips på träningsrelaterade produkter att ge bort i present som kan hjälpa till att hålla motivationen uppe och boosta träningsresultaten.

Kosttillskott som kan boosta träningsresultatet

För den som tränar regelbundet kan kosttillskott vara ett bra komplement för att maximera resultaten, vilket fungerar utmärkt att ge bort i present. Proteinpulver är ett populärt val för att kunna öka muskelmassan och återhämtningen efter träning. Genom att ta del av en bäst i test-guide för fettförbrännare kan du på ett enkelt sätt hitta det kosttillskott som passar personen bäst att ge bort.

Det finns olika varianter att välja mellan, där några av de mest populära bland annat inkluderar ett fettförbränningspaket från Svenskt Kosttillskott, GAAM Burn som är anpassad för de flesta dieter, den populära Burn x10 från Svenskt Kosttillskott och mycket mer. Genom att läsa bäst i test-guiden kan du lära dig mer om de olika kosttillskotten och jämföra dem för att kunna välja rätt present.

Träningsutrustning för effektiv hemmaträning

Om din vän eller familjemedlem föredrar att träna hemma istället för på gymmet, kan du överväga att ge bort träningsutrustning som kan hjälpa till att skapa en effektiv träningsmiljö. Till exempel är en träningsmatta ett bra val för den som vill göra övningar på golvet, som situps, plankor och yoga. Den ger även en bekväm yta att träna på och skyddar golvet från repor, vilket gör det till en utmärkt present.

Även hantlar är mångsidiga och kan användas för att träna olika muskelgrupper. De kan till exempel användas för att göra övningar som bicepscurls, tricepspressar och axelpressar. Andra populära produkter att ge bort i present inkluderar bland annat ett löpband eller en träningscykel. Det finns även mindre och mer prisvärda alternativ att ge bort, som till exempel hopprep eller träningsband.

Teknologiska hjälpmedel för att tracka träningen

Om personen som du vill ge en present till även är teknikintresserad, kan du överväga att ge bort en träningsklocka eller ett aktivitetsarmband.

Träningsklockor och aktivitetsarmband som till exempel Apple Watch och Fitbit kan användas för att mäta puls, steg, kaloriförbränning och sömnkvalitet. Att ha möjlighet att tracka sin träning kan vara ett motiverande sätt som kan hjälpa till att hålla nyårslöftet.

Det finns flera träningsrelaterade produkter som är utmärkta presenter till någon som har satt ett nyårslöfte om att träna mer. Kosttillskott kan hjälpa till att boosta träningsresultaten, träningsutrustning kan skapa en effektiv hemmaträningsmiljö och teknologiska hjälpmedel kan användas för att tracka träningen.

Kom ihåg att välja en present som passar personens intressen och behov. Det finns mycket folk inte vet om träning och kost, som kanske borde vara lite mer känt för allmänheten. Du kanske kan läsa på lite mer och utbilda dig själv inom ämnet för att anpassa din present ytterligare – här finns en bra artikel exempelvis med vanliga frågor om träning som många inte har koll på.

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna