Kvinna på stranden

Så kreativt kan du överraska med en charterresa i present

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Att ge en charterresa i present är ett fantastiskt sätt att fira stort och överraska någon du älskar. Att kunna njuta av sol, sand och hav tillsammans skapar minnen för livet och ger dessutom möjlighet till såväl avkoppling som äventyr. Börja med att jämföra charterresor för att hitta det bästa alternativet för dig och din medresenär. Eftersom resan ska ges i present är det en bra idé att lägga extra mycket fokus på vad mottagaren tycker om. Har personen kanske en favoritplats? 

Fira stort med en charterresa i present

Det är viktigt att fira stora händelser i livet och en charterresa kan vara den perfekta presenten för att uppmärksamma exempelvis en födelsedag, bröllopsdag eller examen. I stället för att ge bort en vanlig present kan du överraska med en resa till en drömdestination. Det är en gåva som visar omtanke och ger möjligheten att dela en upplevelse tillsammans. För billigare charterresor kan du alltid prova en restresa eller en så kallad sista minuten. Du kan också skräddarsy en semesterlösning genom att boka flyg och hotell på egen hand. 

Överraska en älskad med en hemlig resa  

Att överraska någon med en hemlig resa är en spännande och minnesvärd upplevelse. I stället för att berätta om resan i för väg kan du behålla äventyret som en överraskning tills det är dags att åka. Det kan vara extra roligt att se reaktionen när personen inser att ni ska i väg på en fantastisk resa tillsammans. Men hur håller du resan hemlig? Det kan minst sagt vara utmanande att överraska någon med en resa. Försök genom att boka vistelsen i ditt eget namn och genom att hålla alla detaljer hemliga för gåvomottagaren. Be även era nära och kära att inte avslöja något. Kom ihåg att be personens chef om ledigt i smyg. Känns det ändå svårt att bevara hemligheten? Avslöja att personen ska få en hemlig resa men säg inte mer än så. 

Tips för att ge bort den hemliga charterresan

För att göra överraskningen ännu mer speciell kan du ge bort resan på ett kreativt sätt. Du kan till exempel skapa en skattjakt där personen får ledtrådar som leder till resmålet. Eller så kan du ge bort en present som är kopplad till destinationen, som en bok om landet eller en reseguide. Det viktigaste är att göra överraskningen personlig och unik. Tänk dig personens min när denna upptäcker att resväskorna står packade i hallen och att ni ska ut på äventyr tillsammans. Det här blir ett ögonblick ni kan kommer skratta och mysa åt länge. 

Betygsätt denna sida

Klicka på en stjärna